Skip to main content

Födelsetavlor

HUR GÖR JAG EN TAVLA I DESIGNSTUDION?

Skapa en unik födelsetavla hos Hello Tint. I designstudion börjar du med att välja form. Sedan färg, text och typsnitt. Efter detta är det dags att välja ett motiv till din födelsetavla. Vanliga motiv för födelsetavlor kan vara gosedjur eller luftballong. I det sista steget väljer du vilken storlek födelsetavlan ska vara samt om du vill ha en ram till. 

BARA FANTASIN SÄTTER GRÄNSERNA FÖR FÖDELSETAVLAN

I Hello Tints designstudio kan du välja fritt när du skapar barntavlor – men du kan även utgå från färdiga mallar! Hello Tint erbjuder motiv, färger och typsnitt. Bara fantasin sätter gränserna för vad du vill skapa! Kanske föredrar du en rosa tavla med en napp och barnets hela namn? Eller en grön tavla med en nalle och ett budskap?

ÄR EN FÖDELSETAVLA EN BRA PRESENT?

Ja! Det tycker i alla fall vi på Hello Tint. En födelsetavla är en fin och uppskattad present. Med en födelsetavla visar du engagemang, vilket föräldrar uppskattar. Du väljer färg, motiv, budskap och form utifrån vad du tycker om och vad du tycker passar bebisen. En födelsetavla innehåller ofta barnets namn och födelsedatum vilket gör tavlan unik.

FÖDELSETAVLOR I OLIKA STILAR

  • Tavelvägg – Dubbel liggande (1)

VILKEN STIL PASSAR EN PERSONLIG FÖDELSETAVLA?

En personlig födelsetavla är givetvis en present till bebisen men även till föräldrarna som ska hänga upp tavlan. Därför kan du, om du vill, lista ut vilken stil föräldrarna tycker om. Kanske är det stilrent och minimalistiskt eller gulligt och färgglatt? Eftersom alla motiv är anpassade för att passa barn så kan det inte bli fel hur du än väljer!

VAD BRUKAR EN UNIK FÖDELSETAVLA INNEHÅLLA?

Alla barn är unika och den personliga födelsetavlan behöver inte följa någon mall. Däremot brukar personliga födelsetavlor ofta innehålla barnets namn och födelsedatum, men det kan också vara klockslaget då barnet föddes, vikt och längd på barnet. Du som är skapare väljer!

MED MILJÖN I FOKUS

När du skapar en födelsetavla hos Hello Tint visar du att du värnar om miljön. Vi trycker bara upp det våra kunder önskar och avstår från allt svinn. Hello Tint har även valt att använda ett svanenmärkt tryckeri i södra Sverige och din poster kommer att tillverkas av papper som är både FSC och Ecolabel certifierat, just för att ta hand om miljön lite extra.

Andra skapelser

Följ oss på instagram @hello.tint