Hoppa till huvudinnehåll

FRÅGOR & SVAR

Här nedan finner du svaren på våra vanligaste frågor. Har du specifika frågor gällande din order kontakta support@hellotint.se

BETALA TRYGGT
OCH SMIDIGT

SKRÄDDARSYDD
DESIGN

ALLTID FRI
LEVERANS

Vad är Hello Tint?

Hello Tint är en del av Baby Journey, ett universum för gravida och småbarnsföräldrar. Vi önskar vara en kreativ plats där skaparglädje och kreativitet står i fokus. Här kan du med hjälp av vår designstudio skapa posters som kan anpassas efter både stil och personlighet. 

Hur gör jag för att beställa?

I vår Designstudio kan du enkelt följa stegen för att skapa din personligt anpassade poster. Du väljer layout, färg, text, motiv och ram och kan enkelt på egen hand skapa något helt unikt. 

Kan jag returnera min order?

Hello Tint erbjuder 30 dagar ångerrätt från att du tagit emot din order. Din produkt behöver vara i obruten förpackning och i oskadat skick. För att enklast returnera din order kontaktar du support@hellotint.se , vi svarar inom 24 timmar. 

Tyvärr är det inte möjligt att returnera en personligt anpassad poster. Om du av någon anledning inte är nöjd med din poster, hör av dig till oss så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan. 


Vad händer om min vara är trasig eller fel?

Var vänlig kontakta support@hellotint.se med bild på både produkt och emballage så försöker vi hjälpa dig så snart som möjligt. 

Hur arbetar ni med hållbarhet?

Din poster trycks hos vårt svenska Svanen-märkta tryckeri, och tillverkas av papper som är både FSC och Ecolabel certifierat.

För oss är det extra viktigt att aldrig producera mer än just det som våra kunder önskar.

Vart tillverkar ni era produkter?

Våra posters tillverkas i vårt Svanen-märkta tryckeri i södra Sverige. Ramarna vi erbjuder är likaså tillverkade i Sverige.

Kan jag köpa presentkort?

Tyvärr finns det inte möjlighet att köpa presentkort på hellotint.se ännu. Vi arbetar på det och hoppas kunna erbjuda detta så snart som möjligt.

Vad använder ni för papper?

Din unika poster trycks på ett exklusivt obestruket 200gr papper med matt yta. I Designstudion ges du möjligheten att skapa ett personligt motiv till dig själv eller någon du tycker om. Låt fantasin flöda!

Hur levereras min beställning?

Vi erbjuder kostnadsfri leverans med Postnord och enkel betalning med Klarna. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar och vi strävar efter att trycka din poster inom 24 h.

Hur kontaktar jag er?

Du når oss lättast på support@hellotint.se, vi svarar inom 24 timmar. 

Hittar du inte det du söker? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
support@hellotint.se