Gå til hovedinnhold

DOPTAVLOR

DOPTAVLA SOM GÅVA

Att ge bort presenter till barn kan vara det roligaste som finns, men det kan kännas svårt att veta vad man kan ge bort i doppresent. En doptavla är en mycket fin gåva att ge bort. Gåvan blir både personlig och genomtänkt oavsett dop eller namngivning. Och den kommer garanterat ha sin plats i barnrummet länge!

FÖREDRAR DU GULLIGT ELLER STILRENT?

En doptavla behöver inte följa en mall utan kan se ut precis så som du vill skapa den, med dina egna ideer och vad du tror föräldrarna och bebis kommer uppskatta. Är det en tavla med ett gulligt motiv, en tavla med födelsedatum eller kanske ett fint budskap? Du sätter gränserna när du skapar en unik doptavla på Hello Tint.

VILKA MOTIV PASSAR EN DOPTAVLA?

Hos Hello Tint kan du välja mellan flera olika motiv så som djuraktiviteter, inslag från naturen, fordon och många andra. Vilket motiv du väljer till doptavlan bestämmer du helt själv – det är bara fantasin som sätter gränserna. Vilka färger motiv och stil kan lyfta barnrummet? 

DOPTAVLOR I OLIKA STILAR

barnetavler - spesialtilpasset

Tavelvägg – Dubbel liggande (1)

HUR VÄLJER JAG RÄTT FÄRG?

I vårt bibliotek av färger finns flera olika relativt neutrala nyanser att välja på som rosa, grönt, blått, beige och såklart flera andra. Alla färger är kompatibla till doptavlor och passar med alla olika varianter av motiv som vi erbjuder. Allt som är gulligt är ofta uppskattat till doptavlor!

VAD PASSAR EXTRA BRA TILL DOPTAVLOR?

Alla barn är unika och en doptavla behöver inte följa någon mall. Däremot kan vissa alternativ vara mer kompatibla med hur doptavlor vanligen ser ut! Välj till exempel en nalle, kaninen, nappen eller månen med en valfri färg. Hello Tint har ett bibliotek av färger, motiv och typsnitt så du kan personifiera tavlan. Du är skaparen!

MED MILJÖN I FOKUS

Med miljön i fokus trycks bara precis det som kunden önskar, ingenting annat. Detta är ett sätt för både dig och oss på  Hello Tint att helt ta avstånd från svinn och  värna om vår planet. Därför har Hello Tint även valt att använda ett svenskt, svanenmärkt tryckeri i södra Sverige.

Andre kreasjoner

Følg oss på Instagram @hello.tint